Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Camo's unlocker.

MrKamikadze232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam camo unlocker jest i moge ci podac link lecz bana za niego dostaniesz prawie na 100 procent. Dlaczego ? -Spytasz. Dlatego ze odblokowywujesz rowniez osiagniecie i wszyscy widza twoje kamuflaze. A gdy ktos zauwazy ze na postacj z zlotej broni masz zabite 30 osob lub niedostateczna ilosc head shotow bana dostaniesz napewno. Narazie trzeba czekac az wyjdzie hack ktory bedzie umozliwial zmienianie swoich statystyk czyli np ilosc head shotow czy zabic. Do niedawna bylo to mozliwe na wersij gry 39 lecz teraz jest wersja 41 i trzeba czekac az jakas mila osoba zrobi update do tego hacka. Raczej niedlugo powinno to nastapic. Jesli to sie stanie napewno wrzuce obie rzeczy ktore dadza ci kamuflaz i uchronia przed banem i zaid napewno tez to zrobi. I nie wymagaj ani nie licz na administratora zaida bo nikt na to nic nie poradzi i nie jest on cudotworca bo nikt nie jest trzeba sie po prostu uzbroic w "zlota" cierpliwosc i czekac na nowsza wersje hacka.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie opłaca się hackować kupiłem tą grę w zombie cheatowałem wykryli ban mi poleciał kupiłem 2 black ops 2 dostałem bana w multi za camo unlocker nie opłaca się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...